Cégismertető

Kik vagyunk, és mivel foglakozunk?

Pneumatikus szelepek, munkahengerek fejlesztésével, gyártásával, valamint a pneumatikus rendszerekhez szükséges további elemek kereskedelmével foglalkozunk.

Megbízható, korrekt üzleti partnerei vagyunk a hazai cégek számára a pneumatika-beszállítás területén.

Vevőink igényeit szem előtt tartva, rugalmas, gyors kiszolgálásunkkal, szakértői támogatásunkkal a legjobb ár-érték arányú termékeket szállítjuk.

 

Honnan indultunk…, és hová tartunk?

A HAFNER Pneumatika Kft.-t 1991-ben Hafner Erik alapította magyar partnerekkel. A hazai gyártást megelőzően Németországban közel 30 éven keresztül pneumatikus szelepek fejlesztésével, gyártásával foglalkozott.

Tapasztalataira, ismereteire, valamint a magyar Munkatársak szaktudására építve alapozta meg a hazai gyártást. A HAFNER márkanév fémjelezte a „német minőség, magyar termék” rangját az iparban.

A HAFNER Pneumatika a hazai gyártású szelepeket kezdetektől fogva Németországba exportálta.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően gyártmányaink már további 40 országba is eljutnak.

 

Miért szeretnek a Partnereink velünk együtt dolgozni?

A HAFNER Pneumatika dinamikus fejlődését a termékek megbízhatósága, kiváló minősége mellett a szolgáltatásaink színvonala, a kollégáink felkészültsége biztosítja.

 

Partnereink ezt szeretik bennünk

 

Cégünk munkáját nagyban elősegíti az a rugalmasság és pontosság, melyre az együttműködésünk kezdetétől a mai napig a HAFNER Pneumatika munkatársaitól számíthatunk...
Vadas Attila
Pneuplus Kft.
...külön kiemelném a hengerek megmunkálási minőségét, ami példásan kiváló, illetve a szakmailag jól képzett vevőszolgálat gyors és végtelenül segítőkész hozzáállását!
Beóka Róbert
PneuMAC Kft.
Rendelkezésre állás, reakcióidők tekintetében a legjobbak közé tartoznak, ráadásul nem tudnak hibázni. Német precizitás, magyar termék!
Fluidtechnic Csapata
 
A HAFNER Pneumatika Kft. az a cég, amelyet csak ajánlani tudok. Többek között azért, mert ár-érték arányban szerintem a legjobbak…, mert nagyon rugalmasak a vevő felmerülő igényeivel kapcsolatban..., mert gyorsan szállítanak...
Amrein Csaba
Metal Parts Expert Kft.

 

Nézze meg a cégünkről készült videót

További videó a gyártásról »

 

Elköteleztük magunkat a minőség mellett

Célul tűztük ki, hogy tevékenységünkkel termékeink és szolgáltatásaink egyenletes minőségét biztosítsuk.

Minőségügyi rendszerünk és a Minőségpolitikánk az alábbiakat foglalja magában:

 • Termékeinket jó minőségű anyagok felhasználásával, a célszerűség és a megbízható használatra való alkalmasság figyelembevételével, korszerű megoldásokat alkalmazva állítjuk elő.
   
 • Tevékenységünk középpontjában a Vevő áll. Törekszünk arra, hogy Vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Tudatosan fejlesztjük termékeinket, technológiánkat és működési rendszerünket. Elkötelezzük magunkat a folyamatos innováció mellett.
   
 • A minőségirányítás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon Vevőink, üzleti Partnereink elégedettségéhez.
   
 • Fontosnak tartjuk Beszállítóinkkal a kölcsönös jó kapcsolat kialakítását, és annak megtartását. Elvárjuk és megköveteljük az igazoltan egyenletes minőségű termékek szállítását, saját minőségirányítási rendszerük folyamatos fejlesztését.
   
 • Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett munkakörnyezet, és a környezeti értékek védelme mellett.

További részletek - Minőségbiztosítás »

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom